Privaatsuspoliitika

See privaatsuspõhimõte kirjeldab, kuidas teie isiklikku teavet kogutakse, seda kasutatakse ja jagatakse külastades või ostu sooritamisel Molooco ("sait").

ISIKUANDMETE KOGUMINE, TÖÖTLEMINE JA SÄILITAMINE

Veebipoe nutriest.eu isikuandmete vastutav töötleja on Healthy Life (registrikood XNUMX) asukohaga Kummeli tn XNUMX-XNUMX Tartu, Tartu Tartumaa XNUMX, tel XNUMX ja e-kiri nutriestsupplements@gmail.com

<b>Milliseid isikuandmeid töödeldakse?<b>

- „Küpsised” on teie seadmesse või arvutisse paigutatud andmefailid, mis sisaldavad sageli anonüümset unikaalset identifikaatorit. Lisateavet küpsiste ja küpsiste keelamise kohta leiate aadressilt  Kõik küpsiste kohta. 

- „Logifailid“ jälgivad saidil toimuvaid toiminguid ja koguvad andmeid, sealhulgas teie IP-aadressi, brauseri tüüpi, Interneti-teenuse pakkujat, viitamis- / väljumislehti ning kuupäeva / kellaaja templid.

- „Veebimajakad”, „sildid” ja „pikslid” on elektroonilised failid, mida kasutatakse saidi sirvimise kohta teabe salvestamiseks.

- „Facebooki pikslid” ja „Google Adwords Pixel” on vastavalt Facebookile ja Google'ile kuuluvad elektroonilised failid, mida me kasutame teie isikupärase teenuse paremaks pakkumiseks ja et saaksime oma tooteid pidevalt täiustada.

Lisaks, kui sooritate saidi kaudu ostu või üritate seda teha, kogume teilt teatud teavet, sealhulgas teie nime, arveldusaadressi, saatmisaadressi, makseteavet (sh krediitkaardinumbrid, PayPal), e-posti aadressi ja telefoni number. Nimetame seda teavet kui “tellimuse teavet”.

Isikuandmete töötlemine toimub kliendiga sõlmitud lepingu täitmise eesmärgil. Isikuandmete töötlemine toimub juriidilise kohustuse täitmiseks (nt raamatupidamine jatarbijavaidluste lahendamine).

GOOGLE

Kasutame Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; „Google”) pakutavaid erinevaid tooteid ja funktsioone.

Google Tag Manager

Läbipaistvuse huvides võtke arvesse, et kasutame Google Tag Manager'i. Google Tag Manager ei kogu isiklikke andmeid. See hõlbustab meie siltide integreerimist ja haldamist. Sildid on väikesed koodielemendid, mis võimaldavad mõõta liiklust ja külastajate käitumist, tuvastada veebireklaamide mõju või testida ja optimeerida meie veebisaite.

Lisateavet Google Tag Manageri külastuse kohta: Kasutuspoliitika

Google Analytics

See veebisait kasutab Google Analyticsi analüüsiteenust. Google Analytics kasutab küpsiseid, mis on teie arvutisse paigutatud tekstifailid, et aidata veebisaidil analüüsida, kuidas kasutajad saiti kasutavad. Küpsise loodud teave teie veebisaidi kasutamise kohta (sealhulgas teie IP-aadress) edastatakse Google'ile ja salvestatakse Google'i Ameerika Ühendriikide serverites.

Juhime teie tähelepanu asjaolule, et Google Analyticsit täiendab kood “gat._anonymizeIp ();” sellel veebisaidil, et tagada anonüümsete IP-aadresside kogumine (nn IP-maskeerimine).

IP anonüümsuse aktiveerimise korral kärbib / anonüümseks Google IP-aadressi viimase okteti nii Euroopa Liidu liikmesriikide kui ka teiste Euroopa Majanduspiirkonna lepingu osaliste jaoks. Ainult erandjuhtudel edastatakse täielik IP-aadress USA-s olevatele Google'i serveritele ja lühendatakse neid. Veebisaidi pakkuja nimel kasutab Google seda teavet teie veebisaidi kasutamise hindamiseks, veebisaidi operaatoritele veebisaidi tegevuse aruannete koostamiseks ja veebisaidi pakkujale muude veebisaidi tegevuse ja Interneti kasutamisega seotud teenuste osutamiseks. Google ei seo teie IP-aadressi ühegi muu Google'i valduses oleva teabega. Võite küpsiste kasutamisest keelduda, valides oma brauseris sobivad sätted. Pange siiski tähele, et kui te seda teete, ei pruugi te selle veebisaidi kõiki funktsioone kasutada.

Lisaks saate takistada Google'i andmete (küpsised ja IP-aadress) kogumist ja kasutamist, laadides alla ja installides brauseri pistikprogrammi, mis on saadaval jaotises Üksikasjalikumalt.

Google Analyticsi kasutamisest saate keelduda, klõpsates järgmist linki. Arvutisse seatakse loobumisküpsis, mis takistab teie veebisaidi külastamisel teie andmete edasist kogumist:

Google Analyticsi keelamine

Lisateavet kasutustingimuste ja andmete privaatsuse kohta leiate aadressilt  tingimused või poliivid. Pange tähele, et sellel veebisaidil on Google Analyticsi kood täiendatud sõnaga „anonymizeIp”, et tagada IP-aadresside anonüümne kogumine (nn IP-maskeerimine).

Google'i dünaamiline uuesti turundamine

Google'i dünaamilist uuesti turundamist kasutame trivago reklaamimiseks Internetis, eriti Google'i Display-võrgustikus. Dünaamiline uuesti turundamine kuvab teile reklaame selle põhjal, milliseid meie veebisaitide osi olete vaadanud, pannes oma veebibrauserisse küpsise. See küpsis ei identifitseeri teid mingil viisil ega võimalda juurdepääsu teie arvutile või mobiilseadmele. Küpsist kasutatakse teistele veebisaitidele näitamiseks, et „see kasutaja külastas kindlat lehte, seega näidake neile selle lehega seotud reklaame”. Google'i dünaamiline uuesti turundamine võimaldab meil kohandada oma turundust vastavalt teie vajadustele ja kuvada ainult teile asjakohaseid reklaame.

Kui te ei soovi trivago reklaame näha, saate külastades loobuda Google'i küpsiste kasutamisest Google'i reklaamiseaded. Lisateabe saamiseks külastage Google'i veebisaiti Privaatsuspoliitika.

Google DoubleClick

DoubleClick kasutab huvipõhiste reklaamide lubamiseks küpsiseid. Küpsised tuvastavad, millist reklaami on brauseris näidatud ja kas olete veebisaidile pääsenud reklaami kaudu. Küpsised ei kogu isikuandmeid. Kui te ei soovi huvipõhiseid reklaame näha, saate külastades loobuda Google'i küpsiste kasutamisest Google'i reklaamiseaded. Lisateabe saamiseks külastage Google'i veebisaiti Privaatsuspoliitika.

FACEBOOK

Kasutame ka uuesti sihtimise silte ja kohandatud vaatajaskonda, mille pakub ettevõte Facebook Inc. (1601 S. California avenüü, Palo Alto, CA 94304 USA, “Facebook”).

Facebooki kohandatud vaatajaskonnad

Huvipõhise veebireklaami kontekstis kasutame toodet Facebooki kohandatud vaatajaskonnad. Sel eesmärgil genereeritakse teie kasutusandmetest pöördumatu ja mitteisikuline kontrollsumma (räsiväärtus). Seda räsiväärtust saab edastada Facebooki analüüsi- ja turunduseesmärkidel. Kogutud teave sisaldab teie tegevusi trivago NV veebisaidil (nt sirvimiskäitumine, külastatud alamlehed jne). Teie IP-aadress edastatakse samuti ja seda kasutatakse reklaami geograafiliseks kontrollimiseks. Kogutud andmed edastatakse ainult krüptituna Facebooki ja on meile anonüümsed, mis tähendab, et üksikute kasutajate isikuandmed pole meile nähtavad.

Lisateavet Facebooki ja kohandatud vaatajaskonna privaatsuspoliitika kohta leiate järgmiselt  Facebooki privaatsuseeskirjad or Kohandatud vaatajaskond. Kui te ei soovi andmete kogumist kohandatud vaatajaskonna kaudu, saate kohandatud vaatajaskonna keelata siin.

Facebooki vahetus FBX

Kui külastate meie veebisaite uuesti turundamise siltide abil, luuakse otsene ühendus teie brauseri ja Facebooki serveri vahel. Facebook saab oma IP-aadressiga teavet, et olete meie veebisaiti külastanud. See võimaldab Facebookil määrata teie veebisaidi külastuse teie kasutajakontole. Sel viisil saadud teavet saame kasutada Facebooki reklaamide kuvamiseks. Juhime tähelepanu, et meil kui veebisaidi pakkujal pole teadmisi edastatud andmete sisust ja nende kasutamisest Facebooki poolt.

Facebooki konversioonide jälgimise piksel

See tööriist võimaldab meil jälgida kasutajate tegevust pärast nende suunamist pakkuja veebisaidile, klõpsates Facebooki reklaamil. Nii suudame registreerida Facebooki reklaamide tõhususe statistilistel ja turu-uuringu eesmärkidel. Kogutud andmed jäävad anonüümseks. See tähendab, et me ei näe ühegi kasutaja isikuandmeid. Kogutud andmed salvestab ja töötleb aga Facebook. Teavitame teid selles küsimuses vastavalt meie praegusele teabele. Facebook suudab ühendada andmed teie Facebooki kontoga ja kasutada neid oma reklaamieesmärkidel vastavalt Facebooki privaatsuseeskirjadele, mis on toodud allpool: Facebooki privaatsuseeskirjad. Facebooki konversioonide jälgimine võimaldab ka Facebookil ja tema partneritel näidata teile reklaame Facebookis ja väljaspool seda. Lisaks salvestatakse nendel eesmärkidel teie arvutisse küpsis.

  • Veebisaiti kasutades nõustute andmetöötlusega, mis on seotud Facebooki piksli integreerimisega.
  • Kui soovite oma loa tühistada, klõpsake siin: Reklaamide seaded.

KUIDAS ME KASUTAME TEIE ISIKUANDMEID?

Isikuandmed edastatakse veebipoe klienditoele ostude ja ostuajaloo haldamiseks jakliendiprobleemide lahendamiseks. Nimi, telefoninumber ja e-posti aadress edastatakse kliendipoolt valitud transporditeenuse pakkujale. Kui tegemist on kulleriga kohaletoimetatava kaubaga, siis edastatakse lisaks kontaktandmetele kakliendi aadress. Kui veebipoe raamatupidamine toimub teenusepakkuja poolt, siis edastatakse isikuandmedteenusepakkujale raamatupidamistoimingute tegemiseks. Isikuandmeid võidakse edastada infotehnoloogia teenuste pakkujatele, kui see on vajalik veebipoefunktsionaalsuse või andmemajutuse tagamiseks. Veebipood edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le.

  • Suhtle teiega;
  • Saate vaadata meie tellimusi potentsiaalseks riskiks või pettuseks; ja
  • Kui olete kooskõlas meiega jagatud eelistustega, esitage teile teavet või reklaami, mis on seotud meie toodete või teenustega.
  • Pakume teile isikupärastatud kogemusi
  • Kasutamine analüütilistel eesmärkidel, sealhulgas reklaamimiseks ja ajakohastamiseks erinevatel platvormidel, näiteks, kuid mitte ainult, Facebook ja Google.

Me kasutame kogutud seadmeinfot, mis aitab meil kuvada potentsiaalset riski ja pettusi (eriti teie IP-aadressi) ja üldisemalt meie saidi täiustamiseks ja optimeerimiseks (näiteks analüüsimeetodite loomiseks selle kohta, kuidas meie kliendid sirvivad ja suhelda Sait ja hinnata meie turundus- ja reklaamikampaaniate edukust).

TEIE ISIKUANDMETE JAGAMINE

Jagame teie isikuandmeid kolmandate osapooltega, et aidata meil teie isikuandmeid kasutada, nagu eespool kirjeldatud. Kasutame Google Analyticsi, et aidata meil mõista, kuidas meie kliendid Saiti kasutavad - siit saate lisateavet selle kohta, kuidas Google teie isikuandmeid kasutab: Privaatsus. Võite ka Google Analyticsist loobuda siit: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Samuti võime teie isikuandmeid jagada, et järgida kohaldatavaid seadusi ja eeskirju, vastata kohtukutsele, otsinguotsusele või mõnele teisele seaduslikule teabenõudele teabe saamiseks või meie õiguste muul viisil kaitsmiseks.

SIHITUD REKLAAM

Nagu eespool kirjeldatud, kasutame teie isiklikke andmeid teile suunatud reklaamide või turunduskommunikatsiooni pakkumiseks, mis meie arvates võivad teile huvi pakkuda. Lisateavet sihipärase reklaami toimimise kohta leiate Network Advertising Initiative'i (NAI) hariduslehelt aadressil Undersveebireklaamide tasandamine.

Sihtreklaamidest saate loobuda, kasutades järgmisi linke:

Lisaks saate mõnest neist teenustest loobuda, külastades Digital Advertising Alliance'i loobumisportaali aadressil Digitaalse Reklaami Liit.

ÄRGE JÄLGIGE

Isikuandmete kustutamiseks tuleb võtta ühendust klienditoega e-posti teel. Kustutamistaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning täpsustakse andmete kustutamise perioodi.

oMA ÕIGUSTE

E-posti teel esitatud isikuandmete ülekandmise taotlusele vastatakse hiljemalt kuu aja jooksul. Klienditugi tuvastab isiku samasuse ja teavitab isikuandmetest, mis kuuluvad ülekandmisele.

Lisaks, kui olete Euroopa resident, märkige, et töötleme teie teavet, et täita teiega (näiteks kui teete saidi kaudu tellimusi) lepinguid täitvad lepingud või järgite teisi meie eespool loetletud õigustatud ärihuve. Lisaks võtke arvesse, et teie teave edastatakse väljaspool Euroopat, sealhulgas Kanadasse ja Ameerika Ühendriikidesse.

ANDMETE TAASTAMINE

E-kirja aadressi ja telefoninumbrit kasutatakse otseturundusteadete saatmiseks, kui klient on andnud vastava nõusoleku. Kui klient ei soovi saada otseturustusteateid, siis tuleb valida e-kirja jaluses vastav viide või võtta ühendust klienditoega. Kui isikuandmeid töödeldakse otseturunduse eesmärgil (profileerimine), on kliendil õigus omaisikuandmete nii algse kui ka edasise töötlemise, sealhulgas otseturundusega seotud profiilianalüüsi tegemise suhtes igal ajal vastuväiteid esitada teavitades sellest kliendituge e-posti teel(vastav teave tuleb esitada selgelt ja eraldi igasugusest muust teabest).

MUUDATUSED

- Järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon(info@aki.ee).

TEKSTITURGUSTAMINE JA TEATISED (kui on kohaldatav)

Sisestades kassas oma telefoninumbri ja vormistades ostu, nõustute, et võime teile saata tekstteateid (teie tellimuse kohta, sealhulgas hüljatud ostukorvide meeldetuletused) ja tekstiturunduse pakkumisi. Teksti turundussõnumid ei ületa 15 kuus. Vastates saate lõpetada edasiste tekstsõnumite tellimise STOP. Võib kehtida sõnumi- ja andmeedastuskiirus.

VÕTA MEIEGA ÜHENDUST

Lisateavet meie privaatsuse tavade kohta, kui teil on küsimusi või soovite kaebust esitada, võtke meiega ühendust e-posti teel [meiliga kaitstud]